• Kategorie
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

9.20
8.28 cena z kodem Zobacz kody HURT10
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
100 % mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut.  Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)