• Kategorie
  • KARCZEK DOJRZEWAJĄCY COPPA DI PARMA I SALAMI MILANO PLASTRY MIX BEZGLUTENOWY BIO 70 g - PRIMAVERA

Symbol: 8020819009706
19.38
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty (pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty inPost 9.99
Kurier 13.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 14.99
Kurier (pobranie) 17.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.09 kg

Zamówienie telefoniczne: 663490400

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS
COPPA DI PARMA  - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.
SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.

Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.

Pakowano w atmosferze ochronnej.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)
Wartość energetyczna: 1516 kJ/365 kcal 
Tłuszcz: 27,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,1 g;
w tym cukry: < 0,1 g;
Białko: 30,2 g;
Sól: 4,2 g

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)
Wartość energetyczna: 1430 kJ/344 kcal 
Tłuszcz: 24,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 1,1 g;
w tym cukry: 1 g;
Białko: 29,5 g;
Sól: 3,7 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni C

 

CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Włochy
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Inni Klienci kupili również