• Kategorie
  • ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g - BIOVEGAN

199.44
179.5 cena z kodem Zobacz kody HURT10
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
ORLEN Paczka 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka pobranie 8.99
DPD Punkty Pickup 9.9
Paczkomaty inPost 9.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.05 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: <0,5 g<br/>Błonnik: 1,5 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD