• Kategorie
  • SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN

Symbol: 4005394285749
7.62
6.86 cena z kodem Zobacz kody HURT10
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
DPD Punkty Pickup 11.9
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.02 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g

SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko. Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.



WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)