• Kategorie
  • ORZECHOWNIA Migdał w białej czekoladzie z malinami

Symbol: 5903268059733
29.74
23.79 cena z kodem Zobacz kody BLACKWEEK
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
DPD Punkty Pickup 11.9
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon

Migdał w chrupiącej białej czekoladzie z malinami, 150g

To prawdziwa gratka dla miłośników białej czekolady! Chrupiący migdał, otulony białą belgijską czekoladą, której delikatny smak przełamany jest kwaskową, soczystą i aromatyczną maliną. Zapewniamy, że nie da się skończyć na jednej kuleczce.

Składniki: Czekolada 60 % (maltitol, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały 30%, ciastka 5% (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne (palmowy ze zrównoważonych i certyfikowanych upraw, rzepakowy), syrop cukru skarmelizowanego, subst. spulchniająca: wodorowęglan sodu, mąka sojowa, sól, cynamon), maliny liofilizowane 5%. Produkt może zawierać inne orzechy.

 

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji

Masa netto: 150 g

 

Wszystkie nasze orzechy w czekoladzie są niepowtarzalne i wyjątkowe. Oblewane są czekoladą ręcznie, według starej cukierniczej szkoły a nie w sposób natryskowy i mechaniczny. Nie stosujemy do naszych produktów sztucznych i cukrowych nabłyszczaczy, bo wierzymy w naturalne i zdrowe produkty. Pakujemy je w szklane słoiczki z przepiękną etykietą, papierkiem z ręcznie zrobionym stemplem oraz malutką kokardką, która w minimalistyczny sposób podkreśla ich manufakturowy charakter.


Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna 2083 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 31,7 g
W tym kw. tłuszcz. nasyc. 2,8 g
Węglowodany 36,7 g
W tym cukry 7,8 g
Białko 10,7 g
Błonnik 4,9 g
Sól 0,2 mg