• Kategorie
  • Mieszanka na KETO ciastka maślane bezgluten 365g

Symbol: 5902837811420
17.75
15.97 cena z kodem Zobacz kody HURT10
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
DPD Punkty Pickup 11.9
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon

Upiecze Ci się!

Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych KETO

 

Składniki: mąka migdałowa, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

 

Sposób przygotowania:

1. Przesyp mieszankę do miski.

2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.

3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.

4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.

5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.

6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.

Produkt powstał przy współpracy z www.zapachapetytu.wordpress.com

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu*:

wartość energetyczna: 2202 kJ / 526 kcal

Tłuszcz: 40 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g

Węglowodany: 24 g

w tym cukry: 2,3 g

Błonnik: 9 g

Białko: 11 g

Sól: 0,3 g

*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.

 

Masa netto: 365 g