• Kategorie
  • SZYNKA PARMEŃSKA (PROSCIUTTO DI PARMA) BEZGLUTENOWA PLASTRY BIO 70 g - PRIMAVERA

Symbol: 8020819008082
32.51
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.09 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon
SKŁADNIKI szynka wieprzowa*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)   OPIS Rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością, tradycyjnymi metodami.  Surowa, lekko solona szynka wieprzowa, swój wyjątkowy, wyrafinowany smak zawdzięcza dojrzewaniu na powietrzu parmeńskim przez około 12 miesięcy. Cechą charakterystyczną tego produktu jest subtelny, delikatny smak określany jako „słodki". 
Można ją jeść samą lub w towarzystwie melona, winogron, fig lub powideł śliwkowych. Można z niej robić wykwintne przekąski na pszennym pieczywie lub stosować jako dodatek do makaronów, pizzy czy dań z grzybami i rybami. Pakowano  w atmosferze ochronnej.   WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1113 kJ/ 267 kcal Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g Węglowodany: 0,3 g w tym cukry: 0 g; Białko: 25,9 g; Sól: 4,4 g   ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni C.
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
  • Inni Klienci kupili również