-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Żywność ekologiczna
- Budynie, galaretki, kisiele
- Czekolady BIO
- Kakao naturalne, karob
- Kremy czekoladowe i orzechowe - ekologiczne
- Cukry, zamienniki cukru
- Dżemy, musy, desery
- Glony, algi, wodorosty
- Grzyby
- Kawy ekologiczne
- Herbaty ekologiczne
- Kuchnie świata
- Miody ekologiczne
- Makarony BIO
- Ryż naturalny
- Mąki ekologiczne
- Kasze i kaszki BIO
- Napoje, soki, zamienniki mleka
- Nasiona, ziarna, orzechy
- Oleje, oliwy, ocet
- Owoce i warzywa
- Pasty, humusy, sosy
- Pieczywo
- Przyprawy ekologiczne
- Słodycze i przekąski BIO
- Produkty NaturAvena
- na odchudzanie
- na stres
- Nasiona na kiełki i do ogródka
- Produkty eko dla dzieci
- Kosmetyki ekologiczne
- Eko środki czystości
- Naturalne suplementy diety
- Dom i ogród
- Duże opakowania
- Blog
- Nasza misja
- Kontakt
-

-
Żywność ekologiczna
- Budynie, galaretki, kisiele
- Czekolady BIO
- Kakao naturalne, karob
- Kremy czekoladowe i orzechowe - ekologiczne
- Cukry, zamienniki cukru
- Dżemy, musy, desery
- Glony, algi, wodorosty
- Grzyby
- Kawy ekologiczne
- Herbaty ekologiczne
- Kuchnie świata
- Miody ekologiczne
- Makarony BIO
- Ryż naturalny
- Mąki ekologiczne
- Kasze i kaszki BIO
- Napoje, soki, zamienniki mleka
- Nasiona, ziarna, orzechy
- Oleje, oliwy, ocet
- Owoce i warzywa
- Pasty, humusy, sosy
- Pieczywo
- Przyprawy ekologiczne
- Słodycze i przekąski BIO
- Produkty NaturAvena
- na odchudzanie
- na stres
- Nasiona na kiełki i do ogródka
- Produkty eko dla dzieci
- Kosmetyki ekologiczne
- Eko środki czystości
- Naturalne suplementy diety
- Dom i ogród
- Duże opakowania
- Blog
- Nasza misja
- Kontakt
-
- Kategorie
-
AGAR AGAR BIO 50 g - PORTO MUINOS


Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||
Dostępność |
Średnia dostępność
|
||||||||||||||||
Waga | 0.11 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8437001473700 |
Zamówienie telefoniczne: 722 340 800
Zostaw telefon |
- Opis
- Parametry
SKŁADNIKI
agar agar* 100%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar jest używany
jako środek żelujący, zagęszczacz oraz stabilizator. Doskonała alternatywa dla
żelatyny pochodzenia zwierzęcego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Agar agar
rozpuścić w letniej wodzie. Podgrzać do wrzenia. Zostawić do ostudzenia.
Podczas studzenia roztwór wodny tworzy żel (po 20 minutach - struktura
włóknista, po 2 - 3 godzinach - struktura galarety).
Agar agar zachowuje
konsystencję w temperaturze pokojowej.
Bardzo delikatna struktura: 0,80 g /
500 ml (0,16%)
Delikatna struktura: 1,50 g / 500 ml (0,3%)
Twarda
struktura: 5,00 g / 500 ml (1%)
Bardzo twarda struktura: 7,00 g / 500 ml
(1,4%)
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
Producent - nazwa i adres | PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
- Inni Klienci kupili również