• Kategorie
  • BROWNIE Z KAKAO I CUKREM KOKOSOWYM BIO 290 g - ZDROWO NAMIESZANE

Symbol: 5903317213055
16.24
14.62 cena z kodem Zobacz kody HURT10
szt. Dodaj do ulubionych
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.49
Odbiór osobisty (pobranie) w Serocku 0
Odbiór osobisty w Serocku 0
ORLEN Paczka 8.49
ORLEN Paczka pobranie 9.99
DPD Punkty Pickup 11.9
Paczkomaty inPost 11.99
Paczkomaty inPost (pobranie) 15.99
Kurier 15.99
Kurier (pobranie) 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.29 kg

Zamówienie telefoniczne: 722 340 800

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
cukier kokosowy* (37%), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9%), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7%) (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winian potasu, węglan sodu))  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANA
Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni bez termoobiegu. Niewielką tortownicę lub formę do pieczenia (np. 20 cm x 20 cm) wyłóż papierem do pieczenia lub natłuść i posyp mąką. Do głębokiej miski wlej ok. 13 łyżek oleju i 100 ml wody. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Wylóż masę na blachę. Włóż do piekarnika na środkowy poziom i piecz około 20-25 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1818 kJ/ 436 kcal
Tłuszcz: 25,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 46,0 g;
w tym cukry: 24,0 g;
Błonnik: 2,4 g;
Białko: 4,4 g;
Sól: 0,3 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres BIOVANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, AL. GRUNWALDZKA 472C, 80-309 GDAŃSK
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
TARGI BIO PLANET 2024 TARGI BIO PLANET